Sonos Sub

  1. Home
  2. Sub

Geen getril of gezoem Maakt draadloos verbinding met elke Sonos-speaker of Sonos Amp Automatische equalizer voor een optimale sound Veelzijdig design dat kan staan of liggen

799,00 Incl. btw
Merk:
Sonos

Productomschrijving

Premium geluid

Twee geluidsreducerende speakerdrivers face-to-face, tegenover elkaar opgesteld om de kracht van elkaars trillingen op te heffen voor een dieper, rijker geluid. Zonder getril of gezoem.

Uniek design

Sub is juist een blikvanger. Alles, inclusief z'n unieke O-vorm, is ontworpen om zowel de looks als de sound van je huis een geweldige impuls te geven.

Een ervaring die je raakt.

Twee op maat gemaakte woofers produceren een geweldige hoeveelheid heel gedetailleerde, dynamische bass.

Luister zoals jij dat wil.

Rechtop of plat. Hoe je hem ook plaatst, Sub levert precies die bodemloze bas die je zoekt.

Alles klinkt beter met Sub.

Wanneer je een Sub met een Sonos-speaker koppelt, hoor je details in je muziek die je anders niet zou horen. Sub neemt alle lage frequenties voor zijn rekening, zodat je speakers zich kunnen focussen op de middelste en hoge frequenties. Je hoort het verschil niet alleen. Je voelt het ook.

Geen getril

Subwoofers verplaatsen veel lucht. Daardoor schudden en trillen ze vaak heel wat af. Maar Sub niet. Dat komt omdat we de drivers tegenover elkaar geplaatst hebben, face-to-face. Zo heffen ze de kracht van elkaars trillingen op. Wat overblijft is een intense, gedetailleerde bass.

Een gelukkig gezinnetje

Sub werkt draadloos met elke Sonos-speaker, Sonos Amp of Connect:Amp. Voel de bass in je favoriete nummers of laat je home cinema nog meer knallen door een Beam, Playbar of Playbase toe te voegen.

Vol in beeld of uit het zicht.

Rechtop of plat. Sub kun je zelfs onder de bank verbergen als je dat wil. Hoe je hem ook plaatst, Sub levert precies die bodemloze bass die je zoekt. Hij is voorzien van rubberen voeten om krassen te voorkomen en wordt standaard geleverd met extra vilten voeten, mocht je hem plat willen neerleggen.

Het draadloze home sound system dat zich blijft verbeteren

Koppel Sonos-speakers in verschillende kamers eenvoudig via wifi om een home sound system te creëren dat alle kamers en iedereen samenbrengt. Je product wordt voortdurend verbeterd aan de hand van regelmatige software-updates.

Product specificaties

Afmetingen: 389 x 402 x 158 millimeter.
Gewicht: 16 kilogram.
Productafwerking: Premium hoogglans wit; premium hoogglans zwart.
Knoppen: 'Neem deel aan huishouden'-knop. LED-lampje geeft de status van je Sub weer.
Montagepunt:
Voeding:
Protocol: Z-wave wireless 868.42Mhz
Poorten:

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »