e-Domotica e-Domotica Slimme Energy Reader

  1. Home
  2. e-Domotica Slimme Energy Reader

Slimme Energy Reader van e-Domotica

29,99 Incl. btw
Merk:
e-Domotica

Productomschrijving

Ontvang actuele metingen van het stroomverbruik in uw huis door gebruik te maken van de Eminent EM6601 e-Domotica Slimme Energy Reader. Het is eenvoudig te installeren op zowel elektrische als mechanische meters. Bovendien is de verbinding gebaseerd op de draadloze Z-wave standaard met uitstekende prestaties in huis. De EM6601 e-Domotica Slimme Energy Reader is onderdeel van de Eminent home automation e-Domotica familie.

Meet uw stroomverbruik
Wacht niet op een jaarlijkse rekening van uw energiemaatschappij, nu kun jij je stroomverbruik zelf in de gaten houden! Zoek uit hoeveel stroom elk apparaat in actieve of passieve mode gebruikt. Reduceer uw energierekening en help mee om CO2 emissies te verlagen.

Geschikt voor gangbare stroommeters
De Slimme Energy Reader kan op gangbare stroommeters eenvoudig geïnstalleerd worden. De lezer is geschikt voor zowel mechanische stroommeters en ook digitale stroommeters. Hierdoor is de lezer geschikt voor zowel oudere woningen als nieuwe woningen.

Draadloze verbinding
Kabels zijn niet nodig, de verbinding tussen je e-Domotica e-Centre 2 en de Eminent Slimme Energy Reader is draadloos! Het e-Centre 2 en de Energy Reader maken gebruik van de draadloze Z-wave standaard (868 Mhz), wat ideaal is voor gebruik in huis.

Drie maanden gegevensopslag
Ga je op vakantie, of wil je het stroomverbruik van je tweede huis meten? Geen probleem! De e-Domotica Slimme Energy Reader kan tot drie maanden gegevens opslaan. Hierdoor kun je om de zoveel tijd de gegevens uitlezen en het stroomverbruik van de afgelopen periode visualiseren.

Inclusief montage materiaal
De Eminent EM6601 e-Domotica Slimme Energy Reader wordt geleverd met diverse materialen. De lezer kan met het bijgeleverde dubbelzijdig plakband en met schroeven en pluggen opgehangen worden in een meterkast of aan een muur. De sensor is voorzien van een vijf meter lange kabel waardoor de lezer ook op een andere plek geplaatst of opgehangen kan worden.

 

Product specificaties

Afmetingen: L x B x H, 20 x 73 x 94mm
Gewicht:
Productafwerking:
Knoppen:
Montagepunt:
Voeding: 230V
Protocol: Z-wave 868.42Mhz
Poorten:

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »