Over ons

 

Bedrijfgegevens 

KvK: 24301180
BTW Nummer: NL808608617B01

Locatie: Industrieweg 50-56, 3144 CH, Maassluis, Zuid-Holland
TEL: 010 – 599 01 20
MAIL: [email protected]

Openingstijden MeerServices Automatisering BVMS-open

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zondag zijn wij gesloten.

Openingstijden PostNL

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Zondag zijn wij gesloten.

Openingstijden i.v.m. feestdagen

• Pasen tweede paasdag: maandag 13 april 2020 gesloten
• Koningsdag: maandag 27 april 2020 gesloten
• Bevrijdingsdag: dinsdag 5 mei 2020 gesloten
• Hemelvaartsdag: donderdag 21 mei 2020 gesloten
• Pinksteren tweede pinksterdag: maandag 1 juni 2020 gesloten
• Sinterklaas: Zaterdag 05-12-2020: 16.00 uur
• Kerstavond: Donderdag 24-12-2020: 16.00 uur
• Eerste kerstdag: Vrijdag 25-12-2020: Gesloten
• Tweede kerstdag: Zaterdag 26-12-2020: Gesloten
• Oudjaarsdag: Donderdag 31-12-2020: 16.00 uur
• Nieuwjaarsdag: Vrijdag 01-01-2021: Gesloten

 
Afvoer Post i.v.m. feestdagen

• Sinterklaas: Zaterdag 05-12-2020 16.00 uur
• Kerstavond: Donderdag 24-12-2020 15.30 uur
• Eerste kerstdag: vrijdag 25-12-2020 GEEN
• Tweede kerstdag: Zaterdag 26-12-2020 GEEN
• Oudjaarsdag: Donderdag 31-12-2020 15.30 uur
• Nieuwjaarsdag: Vrijdag 01-01-2021 GEEN

 

Onze aanpak

In de meer dan twintig jaar dat MeerServices bestaat hebben wij een vertrouwde naam op kunnen bouwen. Steeds meer bedrijven ervaren onze service, uitstekende adviezen en producten. Onze brede kennis van automatisering staat op een hoog niveau. Als klant ervaart u dat bij de eerste kennismaking met onze verkopers, de offerte, de uitwerking en bij het werken met onze producten. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met u als klant op te bouwen, door het leveren van betrouwbare automatiseringsdiensten. Al onze diensten worden in eigen beheer uitgevoerd, onze gecertificeerde technici zijn goed op de hoogte van bestaande en nieuwe technieken. Hiermee zijn wij uitgegroeid tot een van de betere en grotere computerbedrijven van Nederland.

Diensten

MeerServices verzorgt volledige automatiseringsprojecten binnen de MKB sector. De werkzaamheden die worden uitgevoerd in deze sector zijn erg uiteenlopend: van het uitbrengen van een advies voor de automatisering tot het plaatsen en onderhouden van complete netwerken, infrastructuren en server/cliënt omgevingen. Uiteraard allemaal geleverd met mainstream A-merk apparatuur toegespitst op de vragen en eisen van u, de klant, en bekeken door een technisch analist. Bij een server omgeving moet worden gedacht aan Microsoft Windows 2008 / 2011 netwerken voorzien van alle faciliteiten, E-mail (Exchange), WebServices (IIS) File- & Printerservices.

Bekabeling

Naast het leveren van hardware zoals computers en servers verzorgen wij ook bekabelde- en draadloze netwerken. Ervaren en gediplomeerde installateurs kunnen de aanleg van uw gehele infrastructuur verzorgen. Denk hierbij niet alleen aan standaard UTP kabels, maar bijvoorbeeld ook het aanleggen van telefonie, Multi-TV systemen, plaatsen van beveiligingscameras en plasma/TFT schermen. Uiteraard wordt alles netjes weggewerkt in plafonds, muren of met behulp van kabelgoten.

Netwerk

Ook het plaatsen van draadloze netwerksystemen is geen probleem. Dit kan variëren van een eenvoudig WiFi netwerk tot volledige straalverbindingen. Ook de benodigde apparatuur kunnen wij leveren. Dus ook voor uw infrastructuur kunt u bij ons terecht.

Camera’s

Tegenwoordig is een webcam bijna niet weg te denken bij een complete computer uitrusting. Communicatie wordt persoonlijker en leuker. Het is dan ook logisch dat de professionele varianten van deze cameras steeds meer te vinden zijn binnen de beveiligingsmarkt. Tegenwoordig bestaan er hoogwaardige IP cameras die speciaal voor deze toepassing zijn ontworpen. De professionele IP cameras zijn in staat beelden zonder tussenkomst van een pc direct op een server op te slaan. Het is zelfs mogelijk om de cameras aan te sturen via het internet. De uitgebreide versies van deze cameras kunnen ook op afstand bedient worden, de zogenaamde PTZ (pan, tilt, zoom) cameras. Het is nu voorbij met de oude CCTV-Cameras en Timelaps recorders, of het nu draadloos, bedraad, binnen of buiten is. MeerServices heeft hiervoor complete oplossingen. Installaties met cameras inclusief een server die de beelden zonder kwaliteitsverlies opslaat. De beelden kunnen vanuit elke willekeurige locatie bekeken worden en indien nodig opgeslagen worden. Zo bent u altijd op de hoogte wat er gebeurt waar u ook bent.

Samenspel

Een bedrijf automatiseren of de automatisering herzien, is een samenspel tussen MeerServices en u als klant. Er moet goed nagedacht worden over gegevensstromen, groei potentie en gebruikersgemak. Wij leveren naast de hardware ook software. Wij leveren standaardpakketten, maar maken ook op maat software. Dit kan op allerlei gebieden zijn; back-office software, beveiligingssoftware of bijvoorbeeld een conversieprogramma voor het een of ander. Wat wij als MeerServices belangrijk vinden is dat wij er met u als klant samen uit komen. In zowel de oplossing als de service daarna. Het houdt niet op bij het plaatsen van apparatuur en installeren van software. Er zal periodiek naar uw automatisering gekeken moeten worden om alles in topconditie te houden en plannen te maken voor de toekomst. Al met al is MeerServices Automatisering BV er voor al uw automatiseringsvraagstukken.

 

 

Het (vroegere) Martin van der Meer Services is als eenmanszaak opgericht op 1 januari 1992 te Naaldwijk. Met een zeer eigen kijk op service(s) (diensten) en automatisering trok dit nieuwe bedrijfje diverse klanten binnen de Randstad. Een brede visie, ruime kennis op computergebied en een studie HTS bedrijfskunde vormde de basis voor de vele automatiseringsprojecten die konden worden aangepakt.

Lisse

MeerServices groeide al snel uit zijn jasje en verhuisde naar het centraal voor de klanten gelegen Lisse in de bollenstreek. Na een viertal jaar verhuisde het bedrijf naar Maassluis, waar het bedrijf aan de Fenacoliuslaan kon doorgroeien.

Maassluis

Hier werd het winkelconcept toegevoegd aan de productenlijn van MeerServices. Daarnaast zijn de werkzaamheden verder uitgebreid met opleidingen en PC-Privé projecten. Alle activiteiten zijn daarom ook ondergebracht onder MeerServices Automatisering BV. Eind 1999 werd er besloten om te gaan verhuizen, de 180m2 was voor meer dan 10 medewerkers intussen erg krap geworden. Na veel zoeken is het oog gevallen op een mooie locatie in het Elysium aan de Industrieweg te Maassluis.

Industrieweg 50-56

Na veel voorbereiding kon MeerServices Automatisering BV haar deuren in juli 2000 openen voor haar klanten. Het nieuwe pand met bijna 600m2 ruimte heeft veel te bieden: een eigen Technisch Service Center, eigen helpdesk, een grote showroom/winkel, aparte werkruimte voor het ontwikkelen van professionele E-Commerce/Internetsites. Het nieuwe pand is dus met recht een mijlpaal in de geschiedenis van MeerServices.

VTM

In het najaar van 2005 merkten we dat telecomunicatie en automatisering producten steeds meer naar elkaar toegroeiden. De samen werking met VTM telecom begon op gang te komen. In het voorjaar van 2006 hebben we besloten om de mobiele + vaste telefonie en telecom producten te integreren binnen MeerServices. Een grote verbouwing was noodzakelijk. Met de verbouwing is er een 100m2 grote extra Multimediacenter demonstratie vloer op de 1e verdieping gecreëerd. Hierop worden mediacenters, extenders, 3D/LED/TFT/Plasma TVs en projectoren gedemonstreerd. Merken zoals Samsung, Final, HarmanKardon, JBL, Epson etc. staan hier aangesloten. Tevens is er 150m2 extra kantoor ruimte en opslag gecreëerd.

PostNL

Vanaf 2 Oktober 2012 is het Maassluis PostNL Buisness Point binnen MeerServices Gevestigd. PostNL Business Point is de zakelijke afdeling van PostNL. In totaal heeft het postbedrijf 246 zakelijke vestigingen in Nederland. Bij een vestiging van PostNL Business Point Maassluis kunt u onder andere voorverpakte postzegels, zelfklevende zegels op rol, pakketzegels, expressezegels en enveloppen aanschaffen. Tevens is het mogelijk uw gefrankeerde en ongefrankeerde post op te halen en over postbussen te beschikken.

ISR – Identity Smartphone Reparatie

Eind 2015 is de samenwerking aangegaan met ISR. De behoefte om snel je smartphone weer te kunnen gebruiken met behoud van gevens is een must. Reparatie van uw smartphone of tablet. Voordelig & incl. garantie. Door echte Vakmensen · Klaar terwijl u wacht · Originele onderdelen.

 

 

Bij MeerServices staan de kwaliteit van onze diensten en service gericht werken voorop. We zijn geen dozenschuivers die gericht zijn op een hoge omzet. Wij verkopen oplossingen, gericht op een tevreden en goed geholpen klant. Je wordt maar 1 keer blij van de goedkoopste aankoop maar 10 x blijer van de juiste aankoop en garantie en services achteraf. Bij MeerServices geven we een meerwaarde geven aan onze producten door middel van extra uitleg en ondersteuning. Het kan dus voorkomen dat onze prijzen niet gelijk zijn aan de stuntende internetshops, elk product is altijd wel op een webshop goedkoper te vinden. De meerwaarde geven we zowel in de winkel als telefonisch. Daarnaast hebben wij een technische dienst die complexe problemen kan oplossen en ook mensen in de buitendienst welke bij u aanhuis problemen kunnen oplossen. Hiervoor krijgt u echt een stuk service. Ook is onze eigen technische dienst hoog gekwalificeerd en zijn wij gecertificeerd partner van vele grote A merken. Natuurlijk hebben wij geen ‘addertjes onder het gras’ zoals hoge verzendkosten, orderkosten, vooruitbetalen en een langere levertijd als beloofd.

ICTWaarborg

Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van de brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. Beweringen die wij niet zomaar doen, de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En ICTWaarborg kijkt over hun schouder mee, als extra zekerheid. Dat zorgt ervoor dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten. Wij zijn dan ook trots dat wij door de ICTWaarborg erkend zijn.

 

 

MeerServices heeft haar beschikking over meer dan 300 m² showroom waarmee wij onze klanten een goede indruk kunnen geven van de producten die wij leveren. Beneden hebben wij een uitgebreide showroom waar alles voor uw computer te vinden is. Grenzend aan de showroom zit de technische dienst. Boven hebben hebben wij een moderne opstelling aan TV’s en MediaCenters.

Beneden

In de beneden showroom is het volgende te vinden:
– Afreken, inname en uitgifte balie
– Telecom vitrines
– Kabelshop balie
– Computer en monitor eiland
– Notebook eiland
– Epson printerstand
– Brother printereiland
– PostNL business point

Mediacenter

Op de Mediacenter verdieping is het volgende te vinden:
– Mediacenter presentatie
– Samsung presentatie wand
– Epson projectoren en projectieschermen
– DMX licht en geluid
– Satelliet (TV) hoek
– Huis automatisisering systemen

Technische Dienst

In de technische dienst word het volgende gedaan:
– Reparaties computers en telecomunicatie (GSM) producten
– Nieuwbouw computers en servers

ISR

SmartPhone Reparatie – Reparaties telecomunicatie (GSM) producten

 

 

MeerServices Automatisering en Telecommunicatie is officieel partner of certified partner van diverse merken en/of producten. Hieronder vindt u een aantal van onze partnerschappen. – Software: Microsoft, Novell, Citrix – Notebooks: BTO, Toshiba, Asus, Apple – CPU: Intel en AMD – Printers: Epson, Canon, HP, Brother en OKI – Logitech – Boekhoudsoftware: Excact, King en MSWMenu6 – Antivirusoplossingen: Norman, Symantec, Eset & Nod

Telefonie

– Mobiel: Nokia, Samsung, Blackberry en Apple iPhone – Centrales: Siemens & Auerswald – Headsets: Jabra – Inbouw /handsfree: Parrot

Audio en Video

– TV: Samsung – Electrostatische speakers: Final speakers – Versterkers: HarmanKardon – Speakers: JBL, B&W – Meer kamer audio: Sonos

Camera

Camera – IP: Axis Tevens zijn we voor een aantal merken distributeur voor Nederland – CRM Software: MSWMenu – RemoteDesktop: Thinstuff client-server – EWU (EasyWebUpdater) van Knowland

 

 

TOG

MeerServices Automatisering BV is sinds 1 jan 2005 hoofdsponsor van tafeltennisvereniging TOG MeerServices. De tafeltennisvereniging TOG(Tot Ons Genoegen) is opgericht op 28 september 1950 in Maassluis. TOG is aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennisbond. Senioren en jeugdleden meten hun krachten in de competitie in de afdeling Holland West. Maar je kunt ook als recreant een balletje komen slaan. Buiten de competitie organiseert TOG MeerServices onder meer ook de clubkampioenschappen, het Scholierentoernooi, andere toernooitjes en soms ook niet-tafeltennis activiteiten. Ook is het mogelijk deel te nemen aan toernooien in de regio. Adres: Kruisstraat 7, 3142 CB te MAASSLUIS, tel: 06-19506687.

Kom een keer langs in de Parkietzaal of de Olympiahal en sla vrijblijvend een balletje. Graag tot ziens!

Excelsior

MeerServices Automatisering BV is sinds 2002 hoofdsponsor van de F-Pupillen selectie.
Adres: Lavendelstraat 2 – 3141 NC Maassluis 010-5917012

Topsquash

Ook zijn we sponsor bij squashcentrum TopSquash.
Burg. de Jonghkade 27-29 – 3143 CC Maassluis 010-5925588.

Bequick

En bij de Maassluise tennisclub Bequick opgericht 9 juni 1895.
Maria Rutgersstraat 2 – 3141 XS Maassluis 010-5915965.

HSV-Gophers

HSV-Gophers: Honkbalvereniging

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »