Asus RT-AC87U Wireless-AC2400

  1. Home
  2. RT-AC87U Wireless-AC2400

De RT-AC87U Dual-band Wireless-AC2400 Gigabit Router is ideaal voor uw netwerk. Met diensten zoals Quality of Service, Cloud storage, en VPN zijn je mogelijkheden eindeloos.

224,99 Incl. btw
Merk:
Asus

Productomschrijving

Hoogste snelheid. Grootste dekking. Eenvoudige installatie.

Betreed een nieuw tijdperk van draadloze prestaties, met nog hogere dan de toch al ongelooflijke snelheden, de breedste dekking ooit en meer controle en beveiliging dan u ooit voor mogelijk had gehouden. RT-AC87U levert ‘s werelds hoogste snelheden, tot 1734 Mbps op 5GHz – zelfs sneller dan tri-band 3×3 routers – plus in zijn klasse leidende gelijktijdige 600Mbps snelheden op 2.4GHz, voor een verbluffende totale bandbreedte van 2334Mbps! Dit betekent dat de RT-AC87U u online laat gamen zonder vertraging, extreem vloeiende 4K/UHD video streaming biedt en moeiteloos overweg kan met zelfs de meest bandbreedte-gulzige taken.

Met een afzonderlijke high-gain antenne voor elk van de vier ruimtelijke datastreams geeft deze zeer krachtige router u echt 4×4 multi-user MIMO (MU-MIMO) draadloze prestaties die de concurrentie ver achter zich laten – en hij levert topprestaties voor al uw draadloze apparaten, zelfs degene die oudere wifi-standaarden gebruiken. Zoals met alle ASUS netwerkproducten krijgt u de allerbeste ondersteuning met het breedste scala aan toestelcompatibiliteit, plus gratis firmware-updates voor de komende jaren – dus uw RT-AC87U loopt altijd in de voorhoede.

Product specificaties

WAN poort: Gigabit WAN
Gigabit poorten: 1-4
2.4 Ghz snelheid: 600 Mbps
5 Ghz snelheid: 1734 mBPS
USB: 1x
Ouderlijk toezicht: Ja
Gast netwerk: Beschikbaar
Bescherming: AiProtection
QoS: Ja
Bereik: 465 vierkante meter
Geschikt voor gaming / streaming: Ja
Cloud: Beschikbaar
Media server: Beschikbaar
VPN : Beschikbaar (server & client)

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »