Asus RT-AC66U Wireless-AC1750

  1. Home
  2. RT-AC66U Wireless-AC1750

Dankzij de nieuwste netwerktechnologie levert de RT-AC66U buitengewoon snelle bekabelde en draadloze connectiviteit. ASUS bouwt deze vlaggenschip router met de meest hoogwaardige componenten en biedt u daarmee de beste kwaliteit om een ​​stabiele verbindi

149,99 Incl. btw
Merk:
Asus

Productomschrijving

Upgrade naar de Volgende Generatie

De ASUS RT-AC66U is een 5e generatie dual-band Wi-Fi-router met een totale snelheid van maximaal 1.75Gbps, momenteel de snelst beschikbare! Maakt gebruik van de Broadcom 802.11ac Wi-Fi-controller, die werkzaam zijn in zowel de 2,4 GHz als de 5GHz. De 5 GHz-band werkt op maximaal 1.3Gbps, wat de huidige bekabelde Gigabit transmissie overtreft en 3x zo snel is als 802.11ac. De RT-AC66U biedt soepele lag-bestendige multitasking en supersnelle streaming, terwijl ASUS AiRadar op intelligente wijze draadloze apparaatverbindingen verbetert via krachtige versterking, en zo toekomstvaste geoptimaliseerde prestaties biedt.

AiCloud biedt een uniforme app voor iOS en Android-toestellen die de RT-AC66U verandert in een persoonlijke cloud server, met gemakkelijke connectiviteit naar Windows PC, Mac, Linux-machines en alle USB-opslag. Elke account kan rechtstreeks synchroniseren met andere AiCloud-klanten en openbare cloud-producten. Al uw content, bestanden en gegevens kunnen worden benaderd, gesynchroniseerd, gedeeld en beheerd vanuit bijna elk apparaat - van smartphones tot desktops - waar en wanneer u maar online bent.

Of u nu een technische liefhebber bent of een beginner, de RT-AC66U is buitengewoon gemakkelijk in het gebruik, dankzij CD-loze Quick Installation Setup (QIS) met 'plug-n-surf' direct na het uitpakken en de mogelijkheid om snel verbinding te maken met PC's, smartphones, tablets en andere draadloze apparatuur. De verfijnde interface tools geven u controle als nooit tevoren, en laten u de signaalsterkte controleren, ouderlijk toezicht instellen, en andere functies op een solide en toch intuïtieve manier instellen.

Product specificaties

WAN poort: Gigabit WAN
Gigabit poorten: 1-4
2.4 Ghz snelheid: 600 Mbps
5 Ghz snelheid: 1734 Mbps
USB: 1x
Ouderlijk toezicht: Ja
Gast netwerk: Beschikbaar
Bescherming: AiProtection
QoS: Ja
Bereik: Ja
Geschikt voor gaming / streaming: Ja
Cloud: Beschikbaar
Media server: Beschikbaar
VPN : Beschikbaar

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »