Asus RT-AC1200G+ Wireless-AC1200

  1. Home
  2. RT-AC1200G+ Wireless-AC1200

Essentiële AC Upgrade met ononderbroken wifi-dekking De ASUS RT-AC1200G+ dual-band Wireless-AC1200 gigabit-router met vier high-gain antennes en hoogvermogentechnologie levert een extreem groot operationeel bereik. De 802.11ac high-speed prestaties zijn

124,99 Incl. btw
Merk:
Asus

Productomschrijving

Ervaar ultrahoge draadloze snelheden

Aangedreven door de nieuwe Broadcom-chipset, levert de RT-AC1200G+ supersnelle Gigabit Wireless-AC snelheden tot 867Mbps op de 5GHz-band, dat is 3 keer sneller dan standaard Wireless-N. Deze high-performance draadloze router laat u zonder een bekabelde verbinding profiteren van uiterst vloeiende online gaming, vlotter surfen op het web en andere bandbreedte-eisende taken.

Extreem groot werkingsbereik dankzij hoogvermogentechnologie

Groter operationeel bereik en krachtigere transmissies zijn perfect voor grotere huizen en kantoren, met dank aan de twee verwijderbare hoogvermogen antennes en een verbeterde eindversterker. Behalve van een grotere dekking profiteren gebruikers ook van hoge 802.11ac snelheden voor elke behoefte.

AiRadar verbetert de WiFi prestaties

ASUS AiRadar versterkt op slimme wijze de draadloze connectiviteit via 802.11ac-technologie, hoogvermogen versterking en exclusieve ASUS RF fijnafstelling. Dit zorgt voor grotere dekking, verhoogt de dynamische datasnelheid en verbetert de stabiliteit.

Bedien het netwerk overal

In onze steeds meer op mobiel gebruik afgestemde levens, is het hebben van controle over het netwerk via een app belangrijker dan ooit. De nieuwe ASUS Router App is vanaf de basis ontworpen om zowel intuïtief als robuust te zijn. Hij stelt gebruikers in staat de router in te stellen, netwerkverkeer te beheren, verbindingsproblemen vast te stellen en zelfs firmware te updaten, alles zonder de pc te hoeven opstarten. 
» Meer info

Dual-band connectiviteit voor compatibiliteit en prestaties

Door gelijktijdige 2.4GHz en 5GHz-banden te leveren met snelheden tot respectievelijk 300Mbps en 867Mbps, biedt de RT-AC1200G Plus een totale gecombineerde bandbreedte van maximaal 1167Mbps. Basistaken zoals surfen op het web en bestanden downloaden kunt u uitvoeren via de 2.4GHz-band, terwijl u tegelijkertijd soepel meerdere apparaten 4K Ultra HD video's kunt laten streamen, of online gaming en andere bandbreedte-eisende toepassingen kunt ondersteunen op de minder volle 5GHz-band.

 

Product specificaties

WAN poort: Gigabit WAN
Gigabit poorten: 1-4
2.4 Ghz snelheid: 300 Mbps
5 Ghz snelheid: 867 Mbps
USB: 1x
Ouderlijk toezicht: Beschikbaar
Gast netwerk: Beschikbaar
Bescherming: AiProtection
QoS: Ja
Bereik: N/A
Geschikt voor gaming / streaming: Ja
Cloud: Beschikbaar
Media server: Beschikbaar
VPN : Beschikbaar (server & client)

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »