Sonos Playbar

  1. Home
  2. Playbar

Playbar De soundbar voor epische home-cinema Bioscoopgeluid voor muziek, tv, films en meer Spraakversterking voor buitengewoon heldere dialogen Maakt verbinding met je tv en afstandsbediening

799,99 Incl. btw
Merk:
Sonos

Productomschrijving

Premium geluid

Met negen op maat gemaakte drivers produceert Playbar een intens cinematisch geluid voor al je films, tv-programma's, sportwedstrijden en muziek.

Spraakversterking

Playbar produceert heldere, duidelijke dialogen. Mag het nog duidelijker? Zet dan spraakversterking aan.

Nachtmodus

Laat op de avond televisie kijken zonder iedereen wakker te maken? Zet nachtvolume aan.

Luister zoals jij dat wil.

Zet de Playbar waar je maar wil: onder je televisie, op een tafel of in een console. Je kunt hem ook aan de muur bevestigen. Waar je hem ook plaatst: z'n looks en sound zijn in perfecte harmonie met je inrichting.

 

Niet alleen harder. Ook helderder.

Flatscreens mogen er dan geweldig uitzien, geluidstechnisch zijn ze niet zo sterk. Playbar schiet te hulp. Met negen versterkte drivers – zes in de middenfrequentie en drie tweeters – ruilt Playbar het geluid van je ingebouwde tv-speakers in voor diepe, lage tonen, heerlijk heldere dialogen en een meeslepende golf van geluid.

Wat je ziet is wat je hoort.

Playbar heeft negen speakers die het geluid in alle richtingen stuurt. Hierdoor ontstaat een breed geluidsspectrum. En dat merk je. Ontploft er een auto aan de linkerkant van je scherm? Dan hoor je dit ook echt aan ook die kant. Simpelweg omdat alleen de linkerspeakers dit geluid afspelen. De rechterspeakers spelen op datzelfde moment precies het tegenovergestelde geluid af. Zo beleef je alles nog intenser.

Upgraden naar 5.1. Zonder gedoe.

Playbar is nog maar het begin van je ultieme home-cinemabeleving. Voeg een Sonos Sub toe en geniet van een soul-shaking bass. Wil je complete surround sound? Gebruik dan een paar stereogeschakelde speakers als achterste kanaal.

Het draadloze home sound system dat zich blijft verbeteren

Koppel Sonos-speakers in verschillende kamers eenvoudig via wifi om een home sound system te creëren dat alle kamers en iedereen samenbrengt.
Je product wort voortdurend verbeterd aan de hand van regelmatige software-updates

Product specificaties

Afmetingen: 85 x 900 x 140 millimeter.
Gewicht: 5,4 kilogram.
Productafwerking: N/A
Knoppen: Volume en Afspelen/Pauze Het LED-lampje laat de mute status of speaker status zien.
Montagepunt:
Voeding: Stroom 100-240 V, 50-60 Hz AC, universele ingang.
Protocol: WiFi, niet bluetooth
Poorten:

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »