Sonos Muurspeaker (set)

  1. Home
  2. Muurspeaker (set)

De inbouwspeakers voor geluid dat je omringt. Eersterangs stereogeluid voor de tv en meer. Ontworpen om te worden versterkt door Sonos Amp Amp versterkt tot drie sets Bedrade speakers die een versterker nodig hebben

699,00 Incl. btw
Merk:
Sonos

Productomschrijving

Sonos Architectural door Sonance

Sonos en Sonance staan allebei voor superieur geluid en geweldig design. Samen hebben we een collectie passieve inbouwspeakers ontwikkeld die zijn geoptimaliseerd voor Sonos Amp.

De Sonos-beleving

Versterk deze speakers met Amp. Het digitale signaal wordt dan op een specifieke manier verwerkt, zodat het geluid beter klinkt. Je krijgt de volledige Sonos-beleving, inclusief bediening via de Sonos-app en Apple AirPlay 2.

Eersterangsgeluid.

Deze muurspeakers zijn ideaal voor gericht luisteren en produceren een krachtig, meeslepend geluid voor onder andere je tv.

Custom geluid

Amp biedt Trueplay, dat rekening houdt met de grootte, constructie en lay-out van de kamer waarin de speakers zich bevinden en het geluid aanpast zodat het optimaal klinkt.

Ontworpen om niet op te vallen.

De speciaal ontworpen grilles kunnen in dezelfde kleur als de muur worden geschilderd.

 

FAQ:
Wat betekent het dat deze speakers zijn geoptimaliseerd voor Sonos Amp?

> Als de speakers zijn verbonden met Sonos Amp, zal de Amp ze automatisch detecteren en automatisch het geluid zo aanpassen dat de speakers optimaal klinken. Dit is alleen mogelijk omdat we de speakers volledig in samenwerking met Sonance hebben ontworpen. Het betekent ook dat de indoormodellen (In-Wall en In-Ceiling) de enige passieve speakers zijn met ondersteuning voor Trueplay tuning, dat het systeem afstemt op de omgeving.

Ondersteunen alle drie de speakers Trueplay?
>
 Nee, alleen de In-Wall en In-Ceiling speakers ondersteunen Trueplay. De Outdoor-speakers doen dat niet, omdat Trueplay buiten niet goed werkt.

Hoeveel sets speakers kunnen er samen worden geïnstalleerd op één Sonos Amp
>
 De Sonos Amp is zo ontworpen dat met één exemplaar tot drie sets Sonos Architectural-speakers kunnen worden versterkt.

Kan ik deze speakers met andere versterkers gebruiken dan de Sonos Amp?
De Sonos Architectural-speakers werken ook met de meeste andere versterkers. Maar je kunt alleen met de Sonos Amp profiteren van Trueplay tuning-mogelijkheden.

Waar moeten mijn plafondspeakers worden geïnstalleerd in mijn plafond?
We raden aan dat je de speakers plaatst op plekken in het plafond die een goede, gelijkmatig dekking geven op zoveel mogelijk plaatsen in de kamer. Is de kamer groot, dan raden we aan een tweede set speakers te gebruiken voor de beste dekking en een optimale luisterbeleving.

 

Product specificaties

Afmetingen: 199,9 x 298,7 x 90 mm.
Gewicht: 2,095 kg
Productafwerking: Ronde (of optionele vierkante) grilles, wit.
Knoppen: N/B
Montagepunt: N/B
Voeding: N/B
Protocol: N/B
Poorten: N/B

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »