e-Domotica e-Domotica EM6561 Camera

  1. Home
  2. e-Domotica EM6561 Camera

De Eminent EM6561 camera is onderdeel van de e-Domotica familie. Gebruik deze IP camera om beelden te bekijken van je huis of kantoor via je e-Centre of via de online e-Domotica portal. De EM6561 camera kan ook zonder e-Centre gebruikt worden als een inte

79,50 Incl. btw
Merk:
e-Domotica
SKU:
8716065256802

Productomschrijving

De Eminent EM6561 camera is onderdeel van de e-Domotica familie. Gebruik deze IP camera om beelden te bekijken van je huis of kantoor via je e-Centre of via de online e-Domotica portal. De EM6561 camera kan ook zonder e-Centre gebruikt worden als een internet camera met veel mogelijkheden!

Wil je je eigendommen in de gaten houden? De Eminent EM6561 e-Domotica camera toont live video beelden van je huis of je kantoor. Je kunt de beelden via internet overal en altijd bekijken. Combineer deze Eminent camera met de Eminent e-Domotica Bewegingsmelder om een video alarm systeem te maken. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, zal de e-Centre je een bericht sturen per email, telefoon of sms, zodat je direct actie kunt ondernemen.


Hou je huis in de gaten
Als je op reis bent, kun je via internet eenvoudig je huis controleren. En als je bij de buren op bezoek bent, kun je op afstand kijken of alles ok is met je kinderen. Als er iemand bij de deur is, zie je direct wie er voor de deur staat.


Ook in het donker scherpe beelden dankzij de ingebouwde infrarode lampen
Deze Eminent IP camera is voorzien van infrarode lampen, deze lampen gaan automatisch aan als het donker wordt. Dus zelfs als het helemaal donker is, heb je nog een duidelijk beeld van de omgeving. Als je op grotere afstand 's nachts wil kijken, raden wij de EM6058 IR verlichting aan. 

• Bekijk video beelden via je computer, e-Centre, je e-Domotica Internet portal of via je smartphone
• Bedraad of draadloos aan te sluiten op je netwerk
• Bestuur je camera via internet
• Neem live video beelden op als een alarm wordt gedetecteerd door je e-Centre
• Ook prima beelden in het donker, dankzij nachtzicht
• Eenvoudige installatie
• Verstuur een email wanneer beweging wordt gedetecteerd
• 5 jaar garantie
• Toegankelijke helpdesk

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »