Diensten

2 Producten beschikbaar

e-Domotica huisbesturing is eenvoudig te installeren en eenvoudig te bedienen. Met passende starterspakketten kunt u beginnen en het systeem later naar wens uitbreiden met diverse andere functionaliteiten.

Er zijn meerdere manieren om aan de slag te gaan met e-Domotica huisbesturing. We hebben domotica starter kits gemaakt gericht op specifieke oplossingen waarmee u een goede start kunt maken.

 • Alarm pakket, om te beginnen met een draadloos alarmsysteem
 • Comfort pakket, om verlichting en apparatuur te schakelen
 • Zorg pakketten, langer zelfstandig thuis wonen met meer comfort en veiligheid
 • Inbouw pakket, domotica onzichtbaar wegwerken in muren en plafonds

e-Domotica in enkele stappen

De installatie van e-Domotica is eenvoudig en bovendien Nederlandstalig. In enkele stappen maakt u uw huis slim

 1. Sluit uw e-Centre basisstation aan 
  Het e-Centre is het hart van het systeem dat voorzien is van gratis Nederlandstalige configuratiesoftware. Deze ingebouwde website helpt u stap voor stap bij het instellen van e-Domotica. 

 2. Voeg de accessoires toe (meld de accessoires aan)  
  Het aanmelden van accessoires is eenvoudig, elk product heeft een aanmeldknop dat enkele keren ingedrukt kan worden om het product toe te voegen aan uw basisstation.

 3. Stel scenes en of alarmgroepen in (naar eigen wens) 
  Naar wens kunt u scenes aanmaken om meerdere apparaten tegelijkertijd in- en uit te schakelen. Ook kunt met een aantal instellingen alarm groepen instellen.

 4. Download de gratis APP voor uw smartphone en tablet  
  Bedien uw verlichting, schakel het alarm in en uit.

Installatieservice

Zelf liever geen e-Domotica systeem installeren? Geen probleem! Laat e-Domotica dan installeren door onze eigen professionele installateurs.
De uitgebreide e-Domotica installatieservice bestaat uit de volgende stappen zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren en u het e-Domotica systeem naar volle tevredenheid kunt gebruiken.

Inventariseren van uw situatie en wensen

Telefonisch inventariseren we uw wensen. Aan de hand van die wensen maken wij een eerste inschatting van de te gebruiken producten en maken we een inschatting van de uren die we nodig denken te hebben om het systeem bij u op te leveren. Zo krijgt u een eerste indruk van de gebruiksmogelijkheden en een eerste inschatting van de kosten.

Nu of later eenvoudig uitbreiden

Het handige aan e-Domotica is dat u klein kunt beginnen en dit later naar wens kunt uitbreiden met meerdere functies en accessoires. U begint dus met wat u nu nodig heeft, maar u heeft daarmee de voorbereiding voor de toekomst al in huis.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »