Sonos Boost

  1. Home
  2. Boost

Betrouwbaar. Streamt zonder onderbrekingen. Zelfs op plekken waar een goede WiFi-verbinding een uitdaging is. Omzeilt je WiFi-netwerk en creëert een apart netwerk voor je Sonos-speakers. Zendt een krachtig 360-graden signaal. Dwars door muren en plafond

119,00 Incl. btw
Merk:
Sonos

Productomschrijving

Laat slechte WiFi je goede muziek niet verpesten.

Sommige huizen hebben gewoon geen goede WiFi. In andere huizen strijden er zoveel draadloze apparaten om bandbreedte dat ze het hele netwerk vertragen. En weer andere WiFi-netwerken hebben moeite om alle signalen naar de meest afgelegen kamers te zenden. Klinkt dat bekend? Dan kan Boost je helpen om toch perfect muziek te streamen.

Superieure betrouwbaarheid.

Boost creëert een apart netwerk voor je Sonos-apparaten. Zo kun je zonder onderbrekingen overal in huis van al je muziek genieten. Doordat Boost zijn eigen netwerk creëert, gaat het verstoringen van andere draadloze apparaten op je WiFi-netwerk tegen. Een perfecte oplossing om overal draadloos muziek te streamen

Stream naar elke kamer.

Boost heeft drie interne antennes die zorgen dat het WiFi-signaal in alle richtingen wordt uitgezonden. Dwars door muren en plafonds, zodat jij in elke uithoek van je huis de beste verbinding hebt. Alles voor de ultieme muziekbeleving.

Eenvoudig te installeren.

Even inpluggen en verbinden met je WiFi-netwerk met behulp van de meegeleverde ethernetkabel en klaar is Kees. Je kunt je Sonos-speaker ook installeren zonder Boost. Maar het is fijn om te weten dat de hulptroepen er zijn, mocht je die nodig hebben.

Product specificaties

Afmetingen: 33 x 115 x 115 millimeter.
Gewicht: 0,19 kilogram.
Productafwerking: Wit / hoogwaardig polycarbonaat
Knoppen: Geen, alleen LED indicator
Montagepunt: Lenskopschroef van 3,5 mm
Voeding: Stroom 100-240 V, 50-60 Hz AC universele ingang.
Protocol: Ethernet
Poorten: Twee 10/100 Mbps ethernetpoorten om te verbinden met je thuisnetwerk.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »