Universele Afstandbediening

  • Geplaatst op
  • Door Rick Ottenhof
  • 0
Universele Afstandbediening

Heb je schoon genoeg van al die rondslingerende afstandsbedieningen, waarbij je van de helft niet weet waar ze voor dienen? Dan is een universele afstandsbediening een uitkomst. Je hebt hiermee de controle over je tv en alle andere apparaten in de hand. Daarnaast heeft zo'n zapper een aantal andere handige functies.

Hoe werkt het?

Met een slimme, universele afstandsbediening heb je volledige controle over allerlei apparaten. Je programmeert het apparaat zodat je hem kunt gebruiken voor je televisie, decoder, Blu-ray speler, versterker, gameconsole of zelfs je smartverlichting. Je ruimt hierdoor een grote stapel afstandsbedieningen uit de weg. Extra makkelijk zijn de voorprogrammeerbare evenementen. Maak bijvoorbeeld 'filmavond' aan. Met 1 druk op de knop schakel je de tv, Blu-ray speler en het geluidssysteem in.

 

Welke heb ik nodig?

Dat hangt af van het aantal apparaten dat je tegelijk wilt bedienen. Met een eenvoudige, goedkope afstandsbediening heb je vaak al de controle over 5 apparaten tegelijkertijd. Duurdere producten kunnen meer apparaten tegelijk bedienen en hebben slimme functies als een touchscreen of een koppeling met je smartphone.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »